BINE AI VENIT ÎN M TOWN.

Where TOO much is just right.Solicită ofertă

BINE AI VENIT ÎN M TOWN.

Where TOO much is just right.

Bine ai venit în paradisul performanțelor automobilistice și al motorsportului, un loc în care orice împătimit al sporturilor cu motor se simte ca acasă. M Town Automobile Bavaria Băneasa este primul showroom dedicat exclsusiv modelelor BMW M și experiențelor de zi cu zi ale fanilor celei mai puternice litere din lume.

Modelele M.

În primul rând, automobilele: în showroomul BMW M Town Automobile Bavaria Băneasa ești înconjurat de aproximativ 4.000 CP. Spațiul dedicat din cadrul celui mai mare dealer BMW M din Romania găzduiește, printre altele: legendarul BMW M3 Competition, noul lansat BMW M4, ediția specială limitată, BMW M2 FUTURA 2000 și vârful de gamă al BMW M, M8 Competition.

Lifestyle M.

La magazinul nostru BMW Lifestyle Băneasa regăsești cele mai noi produse ale colecțiilor BMW M și BMW Motorsport. Vino să descoperi articolele de vestimentație și accesoriile inspirate din visul oricărui pasionat BMW M.
Mobilitatea BMW capătă o nouă dimensiune cu bicicletele sportive BMW M. Proiectate folosind aceeași precizie, experiență și devotament pentru calitate, precum în producția automobilelor de performanță, bicicletele BMW oferă o experiență unică.
Pentru informații suplimentare despre produsele lifestyle BMW M, ne puteți contacta la 0745 651 313/alina.cozma@automobilebavaria.ro.

Elementele distinctive M.

Câteva dintre elementele BMW M ce se remarcă și se pot observa la exteriorul mașinilor sunt cele de caroserie, adaptate pentru a susține performanțele ridicate. De la partea frontală cu prizele de aer mărite și grila M ce opune rezistență scăzută aerului, la partea din spate, ce optimizează aerodinamica autoturismului și completează design-ul sportiv.
Sursa de putere a BMW M este motorul său. Legendarul BMW M4 Competition este propulsat de un motor cu 6 cilindri, dispuși în linie, cu o capacitate cilindrică de 2.993 cm3 supraalimentat de 2 turbine. Această configurație dezvoltă o putere de 510 CP/375 kW și un cuplu maxim de 650 Nm. În combinație cu șasiul M, BMW M4 Competition poate să atingă o viteză de 100 km/h în 3.9 secunde.
Pentru a putea controla o astfel de putere, este nevoie de un sistem de frânare excepțional. Sistemul de frânare cu disc și plăcuțe ceramice regăsite pe BMW M8 Competition asigură precizie, decelerare imediată și oferă un maxim de siguranță conducătorului, atât pe circuit, cât și în afara acestuia.
Interiorul oricărui BMW M reprezintă îmbinarea optimă a eleganței și a luxului cu performanța. Volanul echipat pe modelul BMW M3 Competition subliniază caracterul sportiv, prin inserțiile din fibră de carbon și prin cele 2 butoane customizabile roșii, din partea superioară a comenzilor de pe volan. Aceste două caracteristici sunt unice pentru modelele M. Design-ul continuă pe consola centrală, pe care se află panoul de comenzi al puterii, levierul schimbătorului de viteze M și sistemul de comandă multimedia. Butoanele “M MODE” și “SETUP” permit modificarea setărilor autoturismului pentru cea mai intensă experiență pe stradă sau pe circuit.
Pentru informații suplimentare despre piesele și accesoriile BMW M, ne puteți contacta la 0 800 800 269/contact@automobilebavaria.ro

Sigla BMW M.

Anul 2022 marchează 50 de ani de la înființarea BMW M GmbH. Pentru a marca această aniversare, BMW oferă posibilitatea clienților care optează pentru un model BMW M sau cu echipare M Sport produs dupa luna martie 2022, de a alege emblema inspirată după logo-ul clasic “BMW Motorsport”, ca o alternativă a siglei convenționale BMW. Dispusă pe partea frontală, în spate și în centrul jantelor, aceasta semnalează pasiunea pentru curse și pentru rădăcinile companiei BMW M.
În plus, tot în 2022, personalizarea automobilelor este ridicată la următorul nivel. Peste 50 de finisaje de vopsea BMW M semnificative din punct de vedere istoric vor fi disponibile pentru diverse modele. Culori precum Dakar Yellow, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imola Red sau Frozen Marina Bay Blue fac referinţă la diferite modele ce s-au remarcat în istoria BMW M.

Începuturile

In 1972 ia naștere divizia de performanță BMW Motorsport GmbH. Un an mai târziu, este prezentată sigla BMW cu semicercuri deplasate în albastru, roșu și violet pe automobilul de competiție a BMW Motorsport GmbH. În 1978, odată cu debutul modelului BMW M1, este afișat pentru prima dată și legendarul logo al companiei BMW Motorsport, cele trei dungi de culoare înclinate spre dreapta și sprijinite pe litera M. Din logo, albastru reprezintă marca BMW, roșu simbolizează motorsportul, iar violet exprimă legătura dintre cele două culori. Între timp, violetul a fost înlocuit cu un albastru deschis, iar BMW Motorsport GmbH operează sub numele de BMW M GmbH din 1993.
De aproape 50 de ani, M reprezintă cea mai puternică literă din lume, ce reușește să înglobeze nenumărate realizări în motorsport. Astăzi, BMW M este mai impozant ca niciodată, fiind lider pe piaţa mondială în segmentul automobilelor de înaltă performanţă.

BMW Concept X///M.

Aspectele remarcabile ale diviziei de performanță BMW M sunt concentrate în noul BMW Concept XM. Pe baza acestuia, cel mai puternic automobil BMW M și cel mai rapid automobil de serie produs vreodată de BMW, va fi lansat la finalul anului 2022, marcând astfel 50 de ani de excelență BMW M. Electrificarea stă la baza acestei experiențe inedite de condus, care îi permite conducătorului să ruleze în liniște sau să experimenteze senzația unică BMW M.
Noul sistem de propulsie M Hybrid, prezent pe BMW Concept XM, îmbină un motor termic V8 cu un motor electric de performanță, pentru a dezvolta o putere maximă de 750 CP/552 kW și un cuplu maxim de 1.000 Nm. Prin urmare, modelul de serie XM va fi disponibil doar în versiune Plug-In Hybrid și exclusiv ca model M.
Trasăturile unui model X sunt reunite cu semnăturile unui automobil M. Zona frontală este concepută cu scopul de a fi orientată către conducătorul auto, în timp ce compartimentul din spate M Lounge oferă o dimensiune extravagantă. Totodată, Concept XM are încorporat cea mai avansată tehnologie dezvoltată de BMW, astfel interiorul celui mai puternic BMW devine un centru de control de neegalat.
BMW Concept XM oferă o privire în viitor asupra design-ului viitoarelor modele BMW din clasa de lux. De asemenea, publicului îi este afișat o abordare distinctivă a modelelor X și o definiție a modelelor BMW M.

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Dealer BMW Automobile Bavaria

  Informaţii de contact:

  Titlu*

  Nume*

  Prenume*

  Număr de telefon*

  Adresa de email*

  Localitate*

  Maşina actuală:

  Dorești buy-back?


  Consimtământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Bifează tot

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Telefon

  E-mail

  Servicii de mesagerie (SMS)

  Newsletter

  USERNAME
  EMAIL
  PASSWORD