BINE AI VENIT ÎN M TOWN.

Where TOO much is just right.

Bine ai venit în paradisul performanțelor automobilistice și al motorsportului, un loc în care orice împătimit al sporturilor cu motor se simte ca acasă. M Town Automobile Bavaria Băneasa este primul showroom dedicat exclsusiv modelelor BMW M și experiențelor de zi cu zi ale fanilor celei mai puternice litere din lume.

Modele BMW M.

Modele BMW M disponibile în stoc.

BMW M5

Preţ de listă: 136,232 €

Preţ fără TVA

Automobil nou

BMW M8 Gran Coupé

Preţ de listă: 161,342 €

Preţ fără TVA

Automobil nou

BMW X3 M

Preţ de listă: 99,234 €

Preţ fără TVA

Automobil nou

BMW X4 M

Preţ de listă: 105,494 €

Preţ fără TVA

Automobil nou

Vezi stoc complet

PRIMUL BMW XM

Află mai multe

Lifestyle M.

La magazinul nostru BMW Lifestyle Băneasa regăsești cele mai noi produse ale colecțiilor BMW M și BMW Motorsport. Vino să descoperi articolele de vestimentație și accesoriile inspirate din visul oricărui pasionat BMW M.

Sigla BMW M.

Anul 2022 marchează 50 de ani de la înființarea BMW M GmbH. Pentru a marca această aniversare, BMW oferă posibilitatea clienților care optează pentru un model BMW M sau cu echipare M Sport produs dupa luna martie 2022, de a alege emblema inspirată după logo-ul clasic “BMW Motorsport”, ca o alternativă a siglei convenționale BMW. Dispusă pe partea frontală, în spate și în centrul jantelor, aceasta semnalează pasiunea pentru curse și pentru rădăcinile companiei BMW M.
În plus, tot în 2022, personalizarea automobilelor este ridicată la următorul nivel. Peste 50 de finisaje de vopsea BMW M semnificative din punct de vedere istoric vor fi disponibile pentru diverse modele. Culori precum Dakar Yellow, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imola Red sau Frozen Marina Bay Blue fac referinţă la diferite modele ce s-au remarcat în istoria BMW M.

Începuturile

In 1972 ia naștere divizia de performanță BMW Motorsport GmbH. Un an mai târziu, este prezentată sigla BMW cu semicercuri deplasate în albastru, roșu și violet pe automobilul de competiție a BMW Motorsport GmbH. În 1978, odată cu debutul modelului BMW M1, este afișat pentru prima dată și legendarul logo al companiei BMW Motorsport, cele trei dungi de culoare înclinate spre dreapta și sprijinite pe litera M. Din logo, albastru reprezintă marca BMW, roșu simbolizează motorsportul, iar violet exprimă legătura dintre cele două culori. Între timp, violetul a fost înlocuit cu un albastru deschis, iar BMW Motorsport GmbH operează sub numele de BMW M GmbH din 1993.
De aproape 50 de ani, M reprezintă cea mai puternică literă din lume, ce reușește să înglobeze nenumărate realizări în motorsport. Astăzi, BMW M este mai impozant ca niciodată, fiind lider pe piaţa mondială în segmentul automobilelor de înaltă performanţă.

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Informaţii de contact:

  Titlu*

  Nume*

  Prenume*

  Număr de telefon*

  Adresa de email*

  Localitate*

  Maşina actuală:

  Dorești buy-back?

  Consimtământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Bifează tot

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Telefon

  E-mail

  Servicii de mesagerie (SMS)

  Newsletter

  USERNAME
  EMAIL
  PASSWORD