NOUL BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER.


Solicită ofertă

Vezi stoc

BMW Seria 2 Active Tourer beneficiază de un pachet de echipamente standard premium şi oferă legendara plăcere pură de a conduce BMW, cu până la 326 CP. Cu un volum de până la 1.455 litri în portbagaj, precum şi un sistem de propulsie foarte eficient, un design contemporan şi un nivel superior de confort, este automobilul ideal pentru persoane active.

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER.

Solicită ofertă
 • Ecran curbat.
 • BMW Live Cockpit Professional.
 • BMW Intelligent Personal Assistant, Asistent Parcare Plus, Faruri adaptive LED, Transmisie automată Steptronic cu padele pe volan.
Solicită ofertă
 • Luxury Line Modern și elegant.
 • Jante din aliaj uşor Star-spoke de 18″, tip 837.
 • Pachetul Premium incl. Faruri adaptive LED, Driving Assistant Plus preparation, tapițerie Sensatec perforat.
Solicită ofertă
 • Pachet M Sport.
 • Jante BMW Individual din aliaj uşor Multi-spoke de 19″, tip 839 I.
 • Tehnologie BMW Mild Hybrid technology, Pachet Premium, Alcantara/Sensatec Negru/cusături Albastru/Negru, Boxe Hi-Fi cu sistem Harman/Kardon.

CONCEPT DE OPERARE INTUITIV DE ULTIMĂ GENERAŢIE.

BMW Seria 2 Active Tourer te va impresiona cu:

 • Sistemul BMW iDrive de ultimă generaţie şi numeroase tehnologii inovatoare suplimentare care nu se găsesc în nicio echipare standard a unui alt model din clasa compactă.
 • Ecranul curbat BMW şi BMW Intelligent Personal Assistant, disponibile în echiparea standard, asigură o experienţă de utilizare intuitivă şi unică.
Solicită ofertă

SIGURANŢĂ MAXIMĂ GRAŢIE SISTEMELOR DE ASISTENŢĂ DISPONIBILE ÎN ECHIPAREA STANDARD A NOULUI BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER.

 • Cu sistemul de protecţie Active Guard beneficiezi de mai mult confort şi siguranţă, mai ales în timpul călătoriilor mai lungi.
 • Include următoarele funcţii: Avertizare depăşire bandă de rulare cu revenire activă pe bandă, Speed Limit Info, Speed Limit Assist manual şi sistemul de avertizare pentru coliziune frontală.
 • Cu ajutorul unei camere video montate în spate şi a funcţiei de frânare automate, Asistentul la parcare transformă manevrele de parcare într-o experienţă confortabilă şi simplă.
Solicită ofertă

MEREU CONECTAT LA NOUL TĂU BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER.

BMW Seria 2 Active Tourer cu BMW iDrive oferă o experienţă de utilizare complet nouă:

 • Echipat cu sistem de operare BMW iD8.
 • Sistem de infotainment complet digital cu ecran curbat BMW ergonomic.
 • Sistem de operare de ultimă generaţie cu o structură a meniului foarte intuitivă şi interacţiune prin atingere sau dialog natural.

DETALII TEHNICE: BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID CU PÂNĂ LA 326 CP*.

BMW 230e xDrive şi BMW 225e xDrive Active Tourer oferă mobilitate sustenabilă şi o dinamică de condus palpitantă cu până la 240 kW/326 CP* şi un cuplu de 477 Nm* (BMW 230e xDrive).
Solicită ofertă

Autonomie integral electrică de până la 80 km*.

BMW Seria 2 Active Tourer plug-in hybrid combină consumul excelent de combustibil cu legendara dinamică de condus BMW. Şi datorită celei de-a cincea generaţii a sistemului BMW eDrive din noul tău BMW Seria 2 Active Tourer cu propulsie hibrid, poţi călători până la 80 de kilometri* în modul complet electric fără a produce emisii la nivel local.

Modurile de condus.

BMW Seria 2 Active Tourer plug-in hybrid beneficiază de moduri de condus inteligente care asigură o interacţiune optimă, în orice situaţie, între motorul cu combustie internă şi motorul electric. Pentru o experienţă de conducere deosebit de dinamică, modul HYBRID, de exemplu, furnizează o putere impresionantă de 326 CP* (230e xDrive) sau 245 CP* (225e xDrive).

ESTE ATÂT DE UŞOR SĂ ÎNCARCI NOUL TĂU BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID.

 • Datorită noului tău BMW Seria 2 Active Tourer plug-in hybrid, beneficiezi de numeroase oferte personalizate pentru încărcarea acasă, pe drum sau la birou.
 • Durată de încărcare (0–100%) la o capacitate de încărcare de 7,4 kW (BMW Wallbox, încărcare în spaţii publice): mai puţin de 2,5 ore*.
 • Durată de încărcare (0–100%) la o capacitate de încărcare de 2,3 kW (priză casnică): mai puţin de 8 ore*.
Solicită ofertă

MODELE MILD HYBRID CU PÂNĂ LA 14 CP MAI MULT.

 • Energia cinetică este transformată în electricitate şi depozitată într-o baterie atunci când automobilul frânează sau rulează pe liber.
 • Alimentează cu energie sistemele electrice şi sprijină motorul cu combustie internă.
 • Rezultatul: mai puţine emisii şi un consum de combustibil redus, până la 14 CP (10 kW) în plus şi un cuplu suplimentar de 40 Nm.
Solicită ofertă

EXTERIOR – MAI MULTE DETALII DESPRE BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER.

Designul sportiv şi impunător al noului BMW Seria 2 Active Tourer cu grilă frontală dublă octogonală creează o impresie unică şi încrezătoare. Mânerele integrate în portieră completează designul îndrăzneţ. De asemenea, geamurile laterale mai mari, stâlpii A plaţi şi liniile precise şi elegante conferă un contur dinamic.

Faruri cu LED cu un design emblematic.

Farurile adaptive cu LED opţionale completează designul emblematic al automobilului şi oferă numeroase funcţii de iluminare, precum faza lungă care nu este orbitoare. Conturul întunecat la culoare utilizează din plin efectul tridimensional.

Plafon panoramic mare.

Atunci când este deschis, plafonul panoramic electric asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt. Odată închis, creează o senzaţie de spaţiu şi o atmosferă luminoasă în habitaclu. În plus, este echipat cu un parasolar care poate fi închis rapid şi uşor oricând este prea multă lumină în interior.

Design dinamic în partea din spate.

Partea din spate a noului BMW Seria 2 Active Tourer este dinamică şi beneficiază de o linie mediană puternică şi de un spoiler pentru plafon conturat. Stopurile cu LED poziţionate la marginile exterioare ale părţii din spate şi suporturile din jurul reflectoarelor din spoilerul spate completează aspectul sportiv al automobilului.

NOUL DESIGN INTERIOR AL BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER.

Interiorul noului BMW Seria 2 Active Tourer are un stil progresist şi beneficiază de mult spaţiu. În acelaşi timp, spaţiile de depozitare poziţionate optim, scaunele sport opţionale pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, precum şi funcţia de reglare a spătarului banchetei din spate – disponibilă în echiparea standard – sporesc confortul în partea din spate a automobilului.

Volum de până la 1.455 de litri în portbagaj.

Volumul portbagajului noului BMW Seria 2 Active Tourer variază între 406 şi 470 litri, în funcţie de model, şi poate fi mărit prin reglarea unghiului spătarului banchetei. De exemplu, este suficient spaţiu pentru două geamantane mari şi unul de dimensiune medie. Dacă bancheta este rabatată complet, volumul creşte până la 1.455 de litri. Astfel, poţi transporta chiar şi obiecte voluminoase, cum ar fi o bicicletă.

Design interior modern.

Interiorul spaţios al noului BMW Seria 2 Active Tourer este definit de designul său îndrăzneţ şi modern. În centrul habitaclului orientat spre şofer se află emblematicul ecran curbat BMW, care interacţionează cu inovatorul concept de operare BMW iDrive pentru a crea o experienţă de conducere complet nouă.

Scaune foarte confortabile.

Scaunele standard din BMW Seria 2 Active Tourer asigură un nivel ridicat de confort graţie unei game largi de opţiuni de reglare. Printre acestea se numără înălţimea scaunului, precum şi reglarea unghiului spătarului şi reglarea tetierei. Printre echipamentele opţionale se numără scaunele active cu suport lombar şi funcţie de masaj.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER.

Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW Seria 2 Active Tourer în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

Suport de biciclete cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titaniu.

Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 420 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

Camerele full HD şi QHD ale BMW Advanced Car Eye 3.0 înregistrează automat ce se întâmplă în partea din faţă şi din spate a automobilului în momentul în care are loc un incident.

DATELE TEHNICE ALE BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER.

BMW 218i Active Tourer:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 6,2
Emisii de CO₂, în g/km: 137

BMW 220i Active Tourer:
Consum, combinat, în l/100km: 6,4 – 5,9
Emisii de CO₂, în g/km: 147 – 133

BMW 223i Active Tourer:
Consum, combinat, în l/100km: 6,5 – 6
Emisii de CO₂, în g/km: 149 – 137

BMW 218d Active Tourer:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,3 – 4,8
Emisii de CO₂, în g/km: 138 – 125

BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER.

#whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

 • Serviciu de verificare a automobilului conform ghidului BMW
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână

MY BMW App

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau verifică statusul încărcării automobilului tău electric BMW.

Descarcă aplicaţia din App StoreDescarcă aplicaţia din App Google Play

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Dealer BMW Automobile Bavaria

  Informaţii de contact:

  Titlu*

  Nume*

  Prenume*

  Număr de telefon*

  Adresa de email*

  Localitate*

  Maşina actuală:

  Dorești buy-back?

  Consimtământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Bifează tot

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Telefon

  E-mail

  Servicii de mesagerie (SMS)

  Newsletter

  Consumul de combustibil, consumul de energie electrică şi emisiile de CO₂ ale BMW Seria 2 Active Tourer.

  BMW 223i Active Tourer*:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km): 6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 137

  BMW 230e xDrive Active Tourer*:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,1 – 1,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 22 – 30
  Consum mixt de electricitate, în kWh/100 km: 17,9 – 20,0

  * Cifrele sunt provizorii.

  BMW 225e xDrive şi BMW 230e xDrive Active Tourer vor fi disponibile începând cu iulie 2022.

  La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de conducere pur electric al acestui model plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce vehiculul a parcurs câţiva kilometri.

  Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei.  Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

  Pentru mai multe informaţii despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, care este disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, şi la https://www.dat.de/co2.

  USERNAME
  EMAIL
  PASSWORD