O ACȚIUNE CÂT
O MIE DE CUVINTE.


NOUL BMW i4.


Solicită ofertă
Primul Gran Coupé pur electric, noul BMW i4 oferă o dinamică remarcabilă, un nivel ridicat de confort şi calităţile ideale pentru a-l face automobilul tău de zi cu zi. Acest model cu cinci uşi este echipat cu cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive, care-i permite să atingă cifre spectaculoase în materie de performanţă – ajungând până la 400 kW/544 CP (BMW i4 M50). Cu o autonomie de până la 590 de kilometri* (BMW i4 eDrive40) şi cinci scaune spaţioase, este partenerul perfect pentru orice călătorie.
BMW i4 eDrive40(1):
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 19.1–16.1
Emisii medii de CO2, în g/km: 0BMW i4 M50(1):
BMW i4 M50(1):
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 22.5–18
Emisii medii de CO2, în g/km: 0
Valorile pentru automobilele marcate cu (1) sunt preliminare.

BMW i4 eDRIVE40 OFERĂ O AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 590 KM.*

Graţie colaborării între conceptul eficient de tren de rulare, caroseria ultra-uşoară, designul aerodinamic şi bateria de înaltă tensiune, BMW i4 ajunge la o autonomie de până la 590 kilometri* (BMW i4 eDrive40). Tehnologii inovatoare, cum ar fi recuperarea energiei de frânare, ajută la extinderea autonomiei şi reduc consumul de energie până la mai puţin de 16 – 20 kWh/100 km.

Solicită ofertă

DESCOPERĂ AUTONOMIA BMW i4.

Explorează autonomia extinsă a noului BMW i4! Utilizează opţiunile de configurare şi descoperă cât de departe poţi merge dacă ţii cont de anumiţi factori.

Autonomia unui automobil electric depinde de diverşi factori, cum ar fi stilul de condus, condiţiile de traseu, echipamentele automobilului, condiţiile meteorologice şi sarcina utilă.

Viteza mare (pe autostradă) reduce autonomia cel mai mult, în timp ce traficul din oraş duce la o autonomie mai mare datorită vitezei mai reduse şi a ratelor mari de recuperare (spre deosebire de automobilele cu motoare cu combustie internă). Mai mult, autonomia este redusă atunci când afară sunt temperaturi scăzute, din cauza utilizării sistemului de încălzire, iar la temperaturi ridicate din cauza funcţionării sistemului de climatizare la capacitate mare. În ceea ce priveşte caracteristicile/echipamentele speciale, alegerea unor anvelope de dimensiuni mari reduce, în general, autonomia (dacă dezavantajul aerodinamic nu este compensat de un design mai închis al roţii). Clasa de rezistenţă la rulare a anvelopelor este de asemenea relevantă pentru autonomie: de exemplu utilizarea unei anvelope de iarnă reduce autonomia în comparaţie cu o anvelopă de vară Label A.

În alegerea modelului, autonomia comunicată se bazează pe ciclul WLTP (Worldwide harmonized Light-Duty Test Procedure).

WLTP permite calcularea autonomiei în condiţiile de conducere recomandate. WLTP presupune existenţa unui stil de conducere defensiv, cu o combinaţie de rute incluzând străzi din oraş, drumuri rurale şi autostrăzi.

Indicatorul de autonomie îţi permite să estimezi autonomia în cazul condiţiilor tale specifice de condus. Cercul exterior reprezintă valoarea autonomiei calculată pe baza distanţelor liniare (nu harta rutieră reală), în timp ce cercul interior arată valoarea calculată -30% pentru a ţine cont de rutele din viaţa reală.

Setarea unui stil de conducere „sportiv” presupune conducerea 100% pe autostradă cu o viteză medie de aproximativ 130 km/h şi un stil de depăşire dinamic. Setarea „economică” presupune conducerea defensivă pe drumurile de ţară cu o viteză medie de aproximativ 80 km/h. Setările intermediare generează o combinaţie dintre cele două.

DURATĂ DE ÎNCĂRCARE PENTRU O AUTONOMIE DE 100 KM.

Graţie noului tău BMW iX şi BMW Charging, beneficiezi de numeroase oferte personalizare pentru încărcarea acasă, pe drum sau la birou. Precum şi de o performanţă impresionantă în materie de încărcare, permiţându-ţi să ajungi la o autonomie de până la 150 km în doar 10 minute pentru BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: peste 95 km* în 10 minute). * Valorile se referă la o stare iniţială de încărcare de 10%.

Încărcarea la domiciliu pentru o autonomie de 100 km.

 • 01.23h – Sistemul BMW Wallbox (11kW)
 • 01.23h – Flexible Fast Charger (11kW) la prize industriale
 • 07.23h – Cablu de încărcare standard sau Flexible Fast Charger (2,3 kW) la prize casnice

Încărcarea în timpul călătoriei pentru o autonomie de 100 km.

 • 00.04h – Staţie de încărcare de mare putere (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil BMW)
 • 00.18h – Staţie de încărcare rapidă (50 kW)
 • 1.23h – Staţie de încărcare CA (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil BMW)

Calculul ia în considerare consumul şi performanţa de încărcare. Valorile se referă la activarea bateriei la o temperatură de 29 – 33 grade Celsius şi temperatura ambiantă cu valori de certificare, cu excepţia consumatorilor auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea scaunelor, afişajele şi sistemul de climatizare. Consumul individual poate varia (în funcţie de, de exemplu, profilul de condus, temperatură, condiţii ambientale), la fel şi performanţa de încărcare realizabilă individual (depinzând de, de exemplu, starea de încărcare a bateriei, sistemul de climatizare al automobilului). Consumul de combustibil se bazează pe cifrele WLTP. Performanţa de încărcare se bazează pe performanţa de încărcare maximă posibilă (în funcţie de tipul de încărcare şi de automobil).

DETALIILE DE DESIGN ALE NOULUI BMW i4.

Design frontal.

Grila frontală verticală a noului BMW i4 porneşte de la spoilerul faţă unic al automobilului BMW i. În loc să răcească aerul, grila frontală, cu structura sa spectaculoasă, ascunde senzorii de ultimă generaţie care furnizează date în timp real.

Imagine din partea laterală.

Silueta optimizată din punct de vedere aerodinamic a noului BMW i4 este o extensie a proporţiilor clasice ale unui BMW Coupé: Ampatamentul mare cu console scurte şi linia fluidă a plafonului definesc liniile sale sportive şi elegante.

Design spate.

Gurile verticale completează partea frontală a noului BMW i4, iar difuzorul, cu designul său elegant, porneşte de sub automobil – accentuat de un cadru ornamental albastru, tipic pentru BMW i.

Habitaclu centrat pe şofer.

Panoul de instrumente plat şi elegant stabileşte tonul pentru aspectul modern din habitaclul noului BMW i4. Consola centrală înaltă conferă o senzaţie sportivă şi defineşte zone separate pentru şofer şi pentru pasagerul din faţă.

Afişaj curbat BMW.

Noul afişaj curbat BMW din BMW i4 combină panoul de instrumente de 12,3” cu un Control Display mare de 14,9” pentru a crea o unitate modernă de afişaje care se curbează ergonomic înspre şofer.

Spaţiu suficient pentru 5 locuri.

Dotat cu cinci locuri confortabile, noul BMW i4 poate găzdui până la trei persoane în partea din spate. Spaţiul generos pentru cap şi picioare asigură confort excelent pentru toţi pasagerii.

ACCESORII ORIGINALE BMW ŞI ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW i4.

Accesoriile BMW M Performance îţi permit să oferi modelului tău BMW i4 un caracter maxim de motorsport. Alege dintre dotările pentru exterior îmbunătăţite optic, precum şi jantele atractive forjate şi din aliaj uşor. Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW i4 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este fabricată din fibră de carbon de calitate premium. Pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi unic.

Spoiler spate M Performance din fibră de carbon.

Spoilerul spate M Performance din fibră de carbon îmbunătăţeşte calitatea premium a automobilului, aspectul dinamic şi asigură o aerodinamică optimizată.

Difuzor spate M Performance din fibră de carbon.

Difuzorul spate M Performance fabricat din fibră de carbon creează un aspect şi mai modern – şi îmbunătăţeşte aspectul sportiv al automobilului.

Set complet de roţi pentru vară cu jante M Performance din aliaj uşor Double-Spoke de 20”, tip 868 M, bicolore (Auriu Night, lucioase).

Jante exclusive M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 868 M, în Auriu Night bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Volan M Performance.

Detalii captivante: Volanul cu zonă de prindere din Alcantara oferă o senzaţie şi o prindere excelente pentru o experienţă de condus mai sportiv.

Schimbătorul de viteze M Performance în Alcantara.

Schimbătorul de viteze M Performance în Alcantara oferă o aderenţă deosebit de bună şi îmbunătăţeşte aspectul interior al automobilului.

ACCESORII ORIGINALE BMW.

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 853, Gri Gunmetal ale modelului BMW i4 eDrive40 G26 2021

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 853, Gri Gunmetal. Roată completă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 8,5 J x 18.

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade este un ştergător de parbriz bazat pe o tehnologie de ştergere inovatoare – pentru o curăţare semnificativ mai eficientă.

Suportul BMW de portbagaj pentru plafon pentru biciclete.

Suportul BMW de portbagaj pentru plafon pentru biciclete este soluţia sigură de transport pentru biciclete de curse, touring sau pentru copii, precum şi pentru biciclete de munte de până la maximum 20 kg.

Umeraş BMW pentru sistemul de călătorii şi confort.

Umeraşul pentru haine poate fi fixat în suportul de bază sau în echipamentul opţional „Travel & Comfort” şi poate fi folosit şi în afara maşinii.

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil.

BMW i4 ESTE FABRICAT CU ENERGIE 100% VERDE.

Procesul de fabricare a noului BMW i4 este mereu sustenabil şi utilizează doar energie verde. În plus, bateria de înaltă performanţă a noului BMW i4 a fost concepută fără utilizarea vreunui metal rar. Totuşi, cel mai bun lucru este că produci mereu zero emisii locale atunci când te afli la volanul unui BMW i4, astfel încât te poţi bucura fără griji de experienţa dinamică de conducere.

DATELE TEHNICE ALE MODELULUI BMW i4.

BMW i4 eDrive40.

Putere maximă în CP (kW):

340 (250)

Cuplu maxim în Nm:

430

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

5,7

Autonomie electrică în km (WLTP):

până la 590*

Capacitate maximă de încărcare:

reîncărcarea timp de 10 minute poate adăuga până la 164 km
(staţie de încărcare de mare putere)

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.
Află mai multe

PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW i4.

#whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

 • Serviciu de verificare a automobilului conform ghidului BMW
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână

MY BMW App

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau verifică statusul încărcării automobilului tău electric BMW.

Descarcă aplicaţia din App StoreDescarcă aplicaţia din App Google Play

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Dealer BMW Automobile Bavaria

  Informaţii de contact:

  Titlu*

  Nume*

  Prenume*

  Adresa de email*

  Număr de telefon*

  Localitate*

  Maşina actuală:

  Dorești buy-back?


  Consimtământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Bifează tot

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Telefon

  E-mail

  Servicii de mesagerie (SMS)

  Newsletter

  Consumul de energie şi emisiile de CO₂ ale noului BMW i4.

  * Valorile sunt preliminare; măsurate în conformitate cu ciclul de testare WLTP.

  BMW i4 eDrive40(1):
  Consum de energie, în kWh/100 km: 19.1–16.1
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 0

  BMW i4 M50(1):
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 22.5–18
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0

  Valorile pentru automobilele marcate cu (1) sunt preliminare.

  Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP.­ ­

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.­ ­

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de COale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  USERNAME
  EMAIL
  PASSWORD